Forside

big_logo

Hej skønne kvinde!

Mit navn er Ida, jeg er 39 år og indehaver af yogauniverset YoYogi. Jeg har startet mit feminine yogaunivers ud fra et ønske om at give dig mulighed for at opleve den positive effekt yoga har på både krop og sind. Her kan du udtrykke din kvindelighed og dykke ned din indre femininitet.

Jeg er mor til 3 skønne børn. Med jobbet følger der meget kærlighed men også mindre søvn, manglende energi og en tendens til at nedprioritere og glemme sig selv. Min intention med mit yogaunivers er at skabe et rum hvor du kan møde dig selv og med den selvkærlighed lade dit indre lys skinne og stå stærkt og groundet i dit liv.

Yoga

Jeg underviser både i hatha, yin og vinyasa og min undervisningsstil er baseret på at alle kroppe er forskellige og jeg møder dig altid der hvor du er. Jeg laver ”hands on” justeringer og guider dig blidt, sikkert og kærligt igennem timen. Yoga hos mig kan være både dynamisk og svedigt og stille og fordybende og her er plads til alle sjæle og kroppe.

Forløb: Jeg tilbyder både 8, 12 og 16 ugers forløb. Der er mulighed for ratebetaling.

1:1 Undervisning: Undervisning tilrettelagt personligt ud fra hvor du er og dit behov.

Workshop: Her er der plads til at gå i dybden med forskellige temaer.

Fri dans

Fri dans eller intuitiv dans er forløsende og befriende bevægelser der løsner op for spændinger, stagneret energi eller blokeringer i krop og sind. Vi danser fra hjertet og ud fra hvad kroppen fortæller. Vi lytter til kroppen og smelter ind i os selv og giver slip mens vi bevæger os til dejlige rytmer. Her er der ingen spejle eller koreografi men derimod plads til at du udtrykker dig intuitivt gennem din krop. Du kan ikke gøre det forkert og det er ikke vigtigt hvordan det ser ud, men derimod hvordan det føles. Det kræver ingen danse forudsætninger blot et åbent sind og et ønske om at møde dig selv og bevæge dig ud fra din intuition og dit hjerte.

Best fashion news in the world!

Sign up for our daily FashionFreaks newsletter and receive the best and most up to date news right away. Every month we also pick a winner among our newsletter readers. They will receive a full year of our special VIP membership.

Shopping

Selected Stores
Coupon Deals
FashionFreaks VIP Shopping
Currency Converter
Popular Outlet Stores

Members

Your Account
Renew Subscription
Member Deals
Get VIP Account
Recommend a Friend

About

Contact FF
Magazine Authors
Press Center
Careers at FF
Terms & Conditions

Usage

No part of this online fashion magazine can be re-produced without prior written agreement. If you are looking for press material, you can find it in the about section.

© 2016 FashionFreaks

Scroll til toppen