Hvad tilbyder jeg

big_logo

Hvad tilbyder jeg?

Jeg underviser i både Hatha, Vinyasa og yin, og min undervisningsstil tager udgangspunkt i, at alle kvindekroppe er forskellige. Jeg laver ”hands on” justeringer og guider dig blidt, sikkert og kærligt igennem timen. Jeg møder dig der, hvor du er og lægger vægt på nærvær og autenticitet i min undervisning.

Mine timer kan være dynamiske flows med styrkende stillinger, og de kan være langsomme og beroligende med fokus på det mere indadvendte.

Yoga er en mangfoldig praksis, som kan udfolde sig lige præcis, som du ønsker og er klar til.

yoga_illustration_7_400

Hatha yoga

Hatha yoga er en holistisk yogaform som inkluderer andre elementer foruden den fysiske praksis. Som eksempelvis åndedrætsøvelser og meditation.

Hatha yoga betegnes ofte som klassisk yoga og er karakteriseret ved at være en yogaform med et lavt tempo og varierende stillinger der holdes i 5-7 vejrtrækninger.

Hatha yoga skaber fysisk styrke, smidighed og balance, og skærper dit indre fokus.

Vinyasa flow

Vinyasa betyder at ”sætte sammen på en bestemt måde” Det betyder at vi bruger vores åndedræt som tovholder mellem stillingerne. En vinyasa baseret time er mere dynamisk og kreativ i sit udtryk, og du vil opleve at komme ind i et meditativt flow og bevæge dig fra stilling til stilling med fokus og opmærksomhed.

Vinyasa Flow Yoga er serier af solhilsner, styrkende coreøvelser, udfordrende balanceøvelser, blide stræk af rygsøjlen, rygøvelser og decideret yoga-styrketræning af hele kroppen.

Den sidste del af timen er liggende øvelser, hvor vi mentalt skuer ned for tempoet – og lader roen forplante sig i hele kroppen.

Vinyasa giver dig styrke og smidighed, og øger din balanceevner og dit mentale fokus.

Yin yoga

Yin yoga er en mere meditativ og beroligende form for yoga. Her er der mulighed for at vende blikket indad og mærke ind i hvad din krop har brug for.

I Yin yoga er tempoet langsomt. Vi bliver nemlig helt op til 3 – 5 minutter i hver eneste yogastilling. Det kan godt føles som lang tid sammenlignet med mange andre yogaformer, og det skal man naturligvis lige vænne sig til. Men når først man kommer i gang og får prøvet det af, så føles det helt vidunderligt, når man kan få mulighed for at læne sig helt ind i stillingen og give slip.

I yin yoga arbejder vi med at strække bindevævet og derfor bruger vi også tid på at finde den helt rigtig stilling for dig så du kan afspænde dine muskler og finde ro i stillingen.

Når vi arbejder med bindevævet, skaber vi mere bevægelsesfrihed til leddene og det øger bindevævets styrke og elasticitet. Du vil få en følelse af at du har skabt mere plads i kroppen og dit sind er blevet roligt.

Yin yoga bidrager til smidighed, indre balance og ro.

Yoga Forløb

Jeg tilbyder yogaforløb af forskellig varighed.

Her får du en plads hvor du kan komme ugentligt og dyrke yoga sammen med andre kvinder. Vi er max. 6 på holdet så er er tid til dig og dine behov.

På et yogaforløb får du opbygget en kontinuerlig yogapraksis som vil gavne dig og din krop.

yoga_illustration_6_400

1:1 yoga forløb

Dyk dybere ned i yogaen med en privat yogatime. Her er der mulighed for at få et skræddersyet forløb, som netop passer til dig og dine behov. Det kan være at du er helt ny til yoga og har brug for hjælp til at komme godt fra start. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har behov for, og gå i dybden med de enkelte yogaøvelser.

Generelt er personlig yoga for alle som ønsker et større udbytte gennem et individuelt tilrettelagt forløb. Det er dig og dine behov der afgør indholdet.

Hvis I er to eller flere, der ønsker private yogatimer, er I velkomne til at kontakte mig så finder vi ud af det.

Workshops

En selvkærlig pause hvor der er god tid til at du kan fordybe dig og give dig selv en pause fra hverdagens stress.

Jeg afholder løbende workshops, hvor vi vil gå i dybden med forskellige temaer.

En workshop varer typisk 2-3 timer og foregår her i mit skønne yogastudie.

Firmayoga/events

Skab forudsætningerne for bedre trivsel og nedsæt stress og sygefravær på arbejdspladsen ved at tilbyde dine ansatte et yogaforløb.

Jeg tilbyder at komme ud på arbejdspladsen og undervise jer der. Vi tilrettelægger et program ud fra jeres behov.

Det er også muligt at booke mig til private events som f.eks. Polterabend, fødselsdage, teambuilding m.m. Kontakt mig endelig så kan vi aftale nærmere.

Kontakt YoYogi

Scroll til toppen